Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch bundle εμπνευσμένο από το Diablo III: Eternal Collection

*
Η Nintendo αποκάλυψε ένα ακόμα bundle για το Switch, αυτή τη φορά εμπνευσμένο από το Diablo III: Eternal Collection. To πακέτο θα περιλαμβάνει την κονσόλα και το αντίστοιχο dock με artwork από το Diablo III, download code για το παιχνίδι και θήκη μεταφοράς με το λογότυπο του τίτλου. Το πακέτο θα έρθει και προς τα μέρη μας. Μάλιστα θα είναι διαθέσιμο από 2 Νοεμβρίου 2018. Η τιμή του θα είναι $359,99. Όσο για το παιχνίδι, εκτός από το Diablo III, το Eternal Collection περιλαμβάνει τα Rise of the Necromancer και Reaper of Souls expansions. Ακόμα η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει και αντικείμενα αποκλειστικά για τους κατόχους Nintendo Switch, το Ganondorf Transmog Armor, ένα companion Cucco pet και ένα Golden Triforce Portrait Frame.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*